2 ITM

Hallo iedereen,

In dit artikel ga ik mijn trades met u te delen voor vandaag en mijn handel setups.Today, nam ik twee in the money binaire opties handel in EURUSD valuta pair.They waren twee risicovrije trades.Let’s zie mijn transacties.
Zoals je kunt zien dat ik nam twee call trades in EURUSD valutapaar met 5 minuten expiry.The eerste handel is 3 pips (30 pippetes) boven de uitoefenprijs en de tweede is ongeveer www.optiesonline.com 6 pips boven de uitoefenprijs (60 pippetes) .Ik was zeer zeker voor deze opstellingen. Dus, laten we gaan om ze te zien.

Dit is mijn kaart voor de day.You mijn trades kunt zien in de twee oproep arrows.So, laten we gaan naar een snelle blik van de market.In het begin van de schermafdruk Probeer deze hebben we een neerwaartse beweging te nemen en na hebben we een variërend market.What is belangrijk om dit variërend markt? Als u het bericht in de grafiek kunt u zien dat er meer volume met het verkopen climax aan het lows.At de toppen zijn er geen bars met het kopen van climax. Na de verkoop climax bij de dieptepunten we hebben altijd een omkering en de prijs beweegt up.It is een goede periode voor call transacties en het is mogelijk een grote bullish breakout.I nam mijn eerste handel in de eerste oproep arrow.We hebben een hogere dieptepunten http://www.optiesonline.com/iq-option/ met het verkopen climax bars in de omvang zoals ik al zei boven en na de ommekeer in de climax bar nam ik een vaste stof in the money call handel met 5 minuten expiry.After mijn eerste handel de prijs omhoog beweegt zonder belangrijk volume, we hebben ook twee bearish bars withput belangrijk volume, ook.

Nadat ze de prijs opnieuw en nu beweegt op Notive de grote bullish kopen climax in het vorige resistance.In dit geval is het niet een pomp en dumpen of een manipulatie van de markt of het kopen van climax naar de tops.As ik al eerder zei is het een goed periode voor calls.The markt geven u deze informatie en bereidt zich voor op een mogelijke bullish breakout.In deze plek is het een teken voor deze breakout.I recensie stond te wachten om de volgende kaars na de climax bar en het was bullish met een hoog volume was bevestiging aan een ander gesprek here.It nemen was het geld voor ongeveer 6 pips (60 pippetes) met vijf minuten verstrijken.

Dit is een grafiek voor hetzelfde actief, in dezelfde periode, maar met een 5 min timeframe.Look, is er een overeenkomst tussen de twee timeframes.Higher dieptepunten, de deze prachtige tekst verkoop van climax naar de dieptepunten en het kopen van climax in de breakout.

Vriendelijke groeten,